Woof Wolf

Get the Wolf Out

Wij geloven dat de hond, iedere hond, afstamt van de wolf. Dit blijkt uit meerdere onderzoeken die aantonen dat honden hetzelfde spijsverteringsstelsel en gebit hebben als de wolf. Daarom maken wij geen onderscheid op basis van ingrediënten voor ras, formaat, aandoeningen en dergelijke.

Enige onderscheid wat Woof & Fit maakt is tussen puppy’s en volwassen honden. En twee soorten formaat brokken; grote brokken voor grote honden en kleinere brokken voor de kleinere bekjes van kleine honden. Maar alle brokken hebben dezelfde ingrediënten, met dezelfde samenstelling en op dezelfde wijze gefabriceerd. Geen onderscheid dus.

In iedere hond schuilen de oerinstincten van de wolf. Die moeten gevoed worden.

Onze filosofie

Een laborant en drie ondernemers allen met liefde voor de hond en het vak hebben de handen ineen geslagen. Zij geloven dat de brok van Woof & Fit écht anders is en écht goed is voor alle honden. Verhalen van klanten over hun ervaringen met de brokken van Woof & Fit hebben dit gevoel alleen maar versterkt. Daar moeten meer honden baat bij kunnen hebben.

De filosofie van Woof & Fit is dat de brok gebaseerd moet zijn op natuurlijke ingrediënten en geen componenten mag bevatten waarvan we weten dat die niet goed zijn voor je hond. De brok moet ook niet goedkoop geproduceerd worden om de kosten laag te houden. Kwaliteit staat voorop.

En met die filosofie is het gelukt om een hoogwaardig kwaliteitsproduct te ontwikkelen wat ook nog eens betaalbaar is. De lage productiekosten nemen niets af aan de kwaliteit van de brok, maar aan de marktbewerking. Woof & Fit is (nog) niet in de schappen van de supermarkt te vinden, enkel hier op de website te bestellen. We maken geen dure marketingcampagnes en we roepen niet het hardst dat we de beste zijn. Wij geloven in ons product.

Fit met Woof hondenbrokken

Join the Woof Pack!

Maak je hond lid van onze roedel en loop voorop. Wees de eerste die van alle voordelen van de Woof Pack gebruik maakt. Volg de roedel en laat je email achter.