Over Woof & Fit

Missie #WOOF

Voeding produceren met effect op de gezondheid van je hond, dat is de missie van Woof & Fit. Geen eenvoudige missie. Want roepen we het niet allemaal? Bij Woof & Fit is het net even anders. Waar techniek en mens samen kwamen is een uniek product tot stand gekomen.

Unieke productie voor een optimale brok

De voeding van Woof & Fit zorgt ervoor dat je hond topfit is, meer energie heeft en een mooie glanzende vacht door de unieke toepassing in de productie van de brok met een speciaal vitamine en mineralen pakket. 

De vitamines en mineralen zijn heel fijn verdeeld wat de opname aantoonbaar bevordert. Het is belangrijk dat de vitamines en mineralen in de darm van je hond terecht komen. Om dit te bereiken zijn ze bedekt met een vetlaagje zodat ze intact blijven. Eenmaal in de darm aangekomen verteert het vetlaagje en de vitamines en mineralen kunnen specifieker en beter hun werk doen.

De brokken en worst van Woof & Fit dragen bij aan de verbetering van huid, bindweefsel, vacht en botten. Voor een energieke, topfitte hond.

Woof Wolf

Onze Visie

Wij geloven dat de hond, iedere hond, afstamt van de wolf. Dit blijkt uit meerdere onderzoeken die aantonen dat honden hetzelfde spijsverteringsstelsel en gebit hebben als de wolf. Daarom maken wij geen onderscheid op basis van ingrediënten voor ras, formaat, aandoeningen en dergelijke.

Enige onderscheid wat Woof & Fit maakt is tussen puppy’s en volwassen honden. En twee soorten formaat brokken; grote brokken voor grote honden en kleinere brokken voor de kleinere bekjes van kleine honden. Maar alle brokken hebben dezelfde ingrediënten, met dezelfde samenstelling en op dezelfde wijze gefabriceerd. Geen onderscheid dus.

In iedere hond schuilen de oerinstincten van de wolf. Die moeten gevoed worden.

Get the wolf out

Onze Filosofie

De filosofie van Woof & Fit is dat de brok gebaseerd moet zijn op natuurlijke ingrediënten en geen componenten mag bevatten waarvan we weten dat die niet goed zijn voor je hond. De brok moet ook niet goedkoop geproduceerd worden om de kosten laag te houden. Kwaliteit staat voorop.

En met die filosofie is het gelukt om een hoogwaardig kwaliteitsproduct te ontwikkelen wat ook nog eens betaalbaar is. De lage productiekosten nemen niets af aan de kwaliteit van de brok, maar aan de marktbewerking. Woof & Fit is (nog) niet in de schappen van de supermarkt te vinden, enkel hier op de website te bestellen. We maken geen dure marketingcampagnes en we roepen niet het hardst dat we de beste zijn. Wij geloven in ons product.

Fit met Woof hondenbrokken

Voor een topfitte hond

Producten van Woof & Fit

Join the Woof Pack!

Maak je hond lid van onze roedel en loop voorop. Wees de eerste die van alle voordelen van de Woof Pack gebruik maakt. Volg de roedel en laat je email achter.