De roedel

De roedel staat voor vriendschap, loyaliteit, veiligheid, kracht, energie en familie. En zo zien wij het bij Woof & Fit ook. De Woof Pack is een community voor honden om elkaar te versterken, vertrouwen en vriendschappen te delen. Alle honden, in alle soorten en maten.

De Woof Pack brengt de honden binnen de roedel met elkaar in contact, voedt elkaar met inspiratie en zet aan tot vriendschappen. De roedel haalt het beste in je hond naar boven. Sluit je hond aan bij de Woof Pack, maak gebruik van de voordelen van de roedel en loop voorop.

Hoe dan?

Een app voor honden

De Woof Pack komt met een community app waarin de roedel zich versterkt door ervaringen van andere honden te delen en je toegang hebt tot de beste deals. Niet alleen vanuit de Woof Pack gestuurd, maar juist door de roedel gevoed.

De Woof Pack staat nog in de beginfase, maar haar ambities zijn groots. Een app die het mogelijk maakt om binnen de roedel overal en altijd met elkaar in contact te zijn en elkaar versterken kan. Of track de fitheid van je hond met een gps in zijn halsband. De mogelijkheden zijn ongekend.

Sluit je aan bij de Woof Pack, dan houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen. De eerste komt er al bijna aan: uitbreiding van ons assortiment met een bak vol weerstand puppy melk en krachtige plakken worst!

Join the Woof Pack!

We leren jouw hond graag kennen! Maak je hond lid van de Woof Pack en leer alle andere honden kennen. Je hond krijgt daarnaast ook unieke Woof Pack aanbiedingen. Kameraadschap, voordelen, handige apps en tips zo in je mailbox. En, een roedel is efficiënt, dus spammen, dat is niet zo ons ding.